Nita: Propunerea sa facem sedinta CJ Braila pe vasul Ovidiu e la hoha!

P1090126

Consilierul judetean Nicu Nita (PSD) a cerut astazi, in plenul CJ Braila, ca viitoarea sedinta a acestui for legislativ local sa se tina intr-una din salile de sedinta ale Palatului Administrativ si nu pe vasul “Ovidiu”, asa cum are de gand vicepresedintele CJ, Ovidiu Nechita (PNL). Nita (foto) a declarat ca, in opinia sa, sala de protocol a unei nave nu este spatiul potrivit pentru o sedinta de Consiliu Judetean si ca sunt suficiente incaperi in Palatul Administrativ unde o astfel de intalnire sa se desfasoare in conditii normale. “Asta e propunere la hoha, sa facem sedinta pe vas!”, a mai spus Nita, indignat de ideea lui Nechita.

Presedintele de sedinta, consilierul Ionel Avram (PSD), a replicat ca decizia cu privire la locul in care se va desfasura reuniunea respectiva, programata pe 23 decembrie, ii apartine vicepresedintelui Nechita si ca acestuia nu i se poate impune unde sa convoace sedinta ordinara a CJ.

In ceea ce-l priveste, Ovidiu Nechita a explicat alesilor de ce ar opta pentru aceasta locatie mai inedita: “Am ales acea locatie pentru ca dupa cum bine stiti, acea nava este in patrimoniul CJ, insa din pacate, foarte multi dintre consilierii judeteni nu cunosc  acea nava si este bine sa mergem acolo sa facem sedinta, ca sa putem sa luam cunostinta cu ce avem in dotare. Acolo se cheltuiesc lunar 220 de milioane lei vechi, bani din bugetul CJ si timp de patru ani de zile, de cand a fost luata, nava asta s-a miscat doar  88 de ore. Este normal sa mergem cu toata lumea acolo, sa vedem ce avem in dotare”.