Noul motto al CF Braila: “Mandru ca sunt brailean”

cf braila 1

CF Braila, salvata de la desfiintare. Dupa luni de negocieri si discutii in contradictoriu intre posibilii finantatori si administratia locala, cu amenintari de desfiintare a echipei, ieri s-a hotarat situatia CF Braila. Asociatia Sportiva „Avantul Conpet Ciresu” a cumparat pachetul de 98% din actiunile clubului. Fostul actionar majoritar, SC „Concivia”, a vandut pachetul de actiuni cu putin peste 100.000  de Ron, bani ce vor fi platiti in 24 de rate. Afacerea a fost perfectata in conditiile in care atat noul proprietar, cat si finantatorii, au fost asigurati ca echipa va fi sprijinita financiar in continuare de administratia locala. Odata cu schimbarea actionariatului, va fi desemnat si viitorul presedinte al Consiliului de Administratie, in persoana lui  Valentin Avramescu, cel care administrează in prezent Clubul „Avantul Conpet Ciresu”. Mana sa dreapta va fi, in continuare, Vasile Popa, vicepresedintele AS “Conpet”.

Valentin Avramescu ne-a declarat astazi ca s-a pus la punct un plan pentru a scoate CF Braila din criza, cu mentiunea ca va fi pastrat numele echipei.  Vasile Popa, viitorul responsabil pe partea de proiecte, programe, strategii al CF Braila, a precizat, la randul sau, ca se doreste atragerea de noi sponsori si a mentionat ca astazi au primit un semnal pozitiv, in acest sens, de la o importanta firma din Romania, care si-a aratat disponibilitatea de a sustine financiar echipa.

De altfel, dupa cum declara Avramescu si Popa, se va incerca, pana in vara, sa se  integreze echipa de liga a treia in proiectul echipei de liga a doua, mai ales ca acum, dupa transferul de proprietate, din punct de vedere juridic, cele doua oricum sunt parte a aceluiasi proiect. O noutate pe care ne-a dezvaluit-o proaspatul proprietar al CF Braila este legat de motto-ul sub care va functiona clubul de acum inainte: “Mandru ca sunt brailean”.

Ce alte planuri au Avramescu si Popa cu CF Braila, aflati aici: