Numai bun de Casa Umorului: vicele Ionuț Dobre (PSD), sportivul din CJ responsabil cu cultura, a împărțit azi la Movila Miresii pliante electorale făcute pentru Zăvoaia

Îl știți pe Fizz de la Consiliul Județean Brăila? Ne referim la vicepreședintele CJ Ionuț Ciprian Dobre (PSD), unul dintre cei care fac parte din „cea mai bună echipă” PSD a primarului Marian Dragomir și președintelui CJ Iulian Chiriac.

Ăla care îl avea ca idol pe Fizz, care atunci când a venit la CJ avea o mașină cu număr FIZ, purta cămăși care pocneau pe el, care să-i pună în valoare mușchii lucrați la sală și când se făcea mai friguț, purta blană, că avea impresia că așa e sexos.

Ăla care spunea unor ziariste că nu au alții ani de școală cât are el ani la sală. Și ziaristele se gândeau că poate n-ar fi rău să mai facă și ceva școală, că dacă anii de sală l-au făcut să țintească să devină Fizz de Brăila, poate ceva școală în plus l-ar ajuta să mai crească puțin. Și nu ne referim la masa musculară. Măcar l-ar ajuta să ridice cota discursurilor pe care le ține la diverse evenimente culturale la care este trimis să reprezinte CJ, inclusiv la Casa Umorului – deși acolo e numai bun așa cum este el acum.

Ei bine, sportivul Dobre, care în general își face veacul la sală,  a cam tras chiulul în ultima perioadă, fiindcă a fost trimis de partid să facă și ceva campanie electorală pe coclaurile județului, ca să ajute PSD să câștige un scor cât mai bun.

Zis și făcut: și-a luat Dobre teancul de pliante, s-a urcat în mașină, s-a oprit la Movila Miresii și a început să împartă în stânga și-n dreapta materialele electorale, cu gând să scape cât mai repede de ele și să poată să mai prindă ceva sală măcar pe înnoptat, ca să nu i se fleoșcăiască mușchii nelucrați.

După ce-a tras o tură prin jumătate din comună, i-au căzut ochii pe pliantele pe care le împărțea și a simțit că-l ia cu amețeală. Nu, problema nu era că încă mai rămăseseră o grămadă. Problema era că deja împărțise o grămadă.

S-a uitat în jur: Movila Miresii. S-a uitat în pliantele pe care la împărțea: Zăvoaia. Ptiu, drace!

Lasă, sportivule, că nu-i chiar așa o mare problemă: doi dintre cei trei din pliante sunt valabili și la Movila Miresii și la Zăvoaia. Primarul e altul, dar să nimerești doi din trei e foarte bine pentru tine!

Domnu’ vice, dacă ne permiți o sugestie, poate iei în calcul ca pe viitor să mai mergi și la sala unde se joacă sportul minții, nu doar la cea la care tragi de fiare.

(foto – un pliant primit de la Dobre de un sătean din Movila Miresii)

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns