Nunta pe motoare, la Braila

Image2

Nunta facuta pe motociclete, ieri, la Braila. Este modul inedit in care au ales sa-si uneasca destinele doi tineri pasionati de motociclism.

Daca de obicei, nuntile sunt marcate de organizatori si invitati prin claxoane si motoare de autoturisme turate la maximum, ieri s-a desfasurat in municipiul Braila o ceremonie mai deosebita, nu pe patru, ci pe doua roti. Angel, in varsta de 27 de ani si Nicoleta, de 29 de ani,  membri ai clubului “On the road to Heaven”, care reuneste braileni si galateni pasionati de motociclism, s-au casatorit dupa 8 ani de relatie, in prezenta prietenilor si a familiei. De altfel, cei doi tineri au fost condusi in fata altarului de nasi cu aceleasi pasiuni, membri  ai clubului amintit.

Pentru ca si-au dorit o nunta care sa iasa din tipic, atat mirii, cat si nasii, au ajuns la ofiterul starii civile si la biserica pe motoare, insotiti de un alai pe doua roti care a atras atentia si zambetele trecatorilor. Mireasa a tinut la traditie si a imbracat clasica rochie alba, insa a avut ceva dificultuati in a se sui cu ea pe motocicleta. Nasa, in schimb,  a ales pentru eveniment o rochie neagra din piele, facuta special pentru nunta pe motociclete. Tot rochii din piele si-au facut si unele dintre prietenele miresei, iar  mirele, nasul si ceilalti invitati au purtat costumatia specifica motociclistilor.

Si ca sa fie pana la final nunta altfel decat de obicei, dupa oficierea  casatoriei civile, pe langa sfaturile traditionale adresate mirilor, primarul Aurel Simionescu le-a sugerat si sa aiba grija la accidente, fiindca motocicletele sunt periculoase.