“Am o boala incurabila, aceasta cu fotbalul!”

florin carligea10

*este motivul pentru ca omul de afaceri Florin Carligea va deveni principal finantator al echipei CF Braila

 

Omul de afaceri Florin Carligea a batut palma cu noul proprietar al pachetului majoritar de actiuni al CF Braila si s-a angajat sa investeasca sume substantiale in echipa de fotbal a orasului. Desi initial declarase ca nu se va implica in aceasta “afacere”  daca administratia locala, respectiv Primaria municipiului si Consiliul Judetean nu acopera datoria de circa 600.000 Ron a clubului – pentru a-l aduce pe zero, din punct de vedere financiar -, in urma negocierilor, Cirligea a ajuns la o intelegere atat cu noul proprietar al clubului, respectiv Asociatia Sportiva “Avantul Conpet Ciresu”, cat si cu autoritatile locale si a decis sa investeasca in echipa amintita. Ca un semn al seriozitatii implicarii sale, la inceputul acestei saptamani, jucatorii si-au primit 50% din salariile restante, asa cum li s-a promis.

Cirligea ne-a declarat insa astazi ca se asteapta ca si Primaria si Consiliul Judetean sa-si respecte angajamentul de a sustine financiar CF Braila, pentru ca altfel, din vara, isi va retrage sprijinul pentru echipa.

Intrebat ce l-a determinat sa se implice, ca principal finantator, in sustinerea CF Braila, omul de afaceri ne-a explicat ca ”are o boala incurabila, aceasta cu fotbalul” si a recunoscut ca este o pasiune foarte costisitoare. Potrivit lui Cirligea, la acest moment, suma stransa de la investitori privati pentru echipa CF Braila este de 180.000 Ron.

Florin Carligea ne-a dat astazi mai multe detalii legate de modul in care vede el functionarea noii CF Braila, dupa transferul de proprietate catre “Avantul Conpet Ciresu”: