O ofertă făcută brăilenilor care își doresc să ia lecții de muzică (instrumente muzicale și tehnică vocală/ canto) gratuit, sub îndrumarea unui specialist: Atelierul muzical

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila organizează în intervalul noiembrie – decembrie 2022 Atelierul muzical, un proiect educațional ce se adresează pasionaților de muzică, cu vârsta cuprinsă între  15 și 40 ani, care își doresc să participe la lecții de muzică (instrumente muzicale și tehnică vocală / canto) sub îndrumarea unui specialist.

„Activitățile din cadrul atelierului muzical sunt create special pentru dezvoltarea creativității, a motricității instrumentale, a atenției distributive și a urechii muzicale. Exercițiile din cadrul acestui atelier au la bază vocea, ritmul, instrumentele muzicale și exprimarea liberă. Pe tot parcursul atelierului, participanții au ocazia să învețe principiile de bază și noțiunile introductive  în tehnica instrumentală și vocală.

Atelierul muzical, conceput sub forma unor cursuri organizate periodic de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, își propune să descopere noi talente muzicale și  totodată, să încurajeze participanții în a încerca lucruri noi, precum ceea ce poate oferi muzica oamenilor: emoție, sentiment, pasiune”, precizează organizatorii.

Activitățile Atelierului muzical se vor desfășura  în incinta Centrului de Creație (Piața Traian nr 2) și vor fi coordonate de specialiști din domeniu.

Cei interesați pot afla mai multe detalii accesând pagina de facebook facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila sau la numărul de telefon 0239.614710.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns