O oportunitate pentru liceenii cu posibilități materiale reduse, interesați de educația financiară și antreprenoriat – Tabăra gratuită EmpreYouth

Aurora Rizea, organizatorul evenimentului SEMIMARATON Brăila, vine cu un nou proiect care vizează zona de sud-est a României: Tabăra de antreprenoriat si educație financiară, destinată unui număr de 15 liceeni care au o situație financiară mai dificilă, dar au rezultate bune la învățătură.

După cum se arată într-un comunicat dat publicității, în această perioadă se face selecția elevilor care vor fi incluși în acest proiect: „Tabăra de educația financiară și antreprenoriat este gratuită și se adresează liceenilor din zona Galați, Brăila, Tulcea, Vrancea, Vaslui, Buzău cu rezultate bune la școală, dar care provin din medii defavorizate.
Dragi liceeni și viitori antreprenori, sunteți invitați să luați parte la experiența inedită a taberei EmpreYouth – locul unde descoperiți tainele antreprenoriatului și educației financiare!
Dacă visați la a fi lider în lumea afacerilor, să vă dezvoltați ideile inovatoare și să dobândiți cunoștințele necesare pentru a pune în aplicare proiectele, atunci această tabără este pentru voi!“.

Formularul înscriere este aici: www.apar.biz/EMPREYouth