O sa luam masuri cu prefectul de Constanta si cel de Braila!

Image2

 

*este declaratia (amenintarea?) primului ministru Victor Ponta

 

Dupa ce aseara, vicepremierul Liviu Dragnea vorbea despre propunerea de demitere a doi prefecti si un subprefect, pe care urma sa i-o faca primului ministru – lasand sa se inteleaga ca unul dintre prefectii vizati va fi prefectul de Braila -, astazi, premierul Victor Ponta si-a exprimat si el nemultumirea cu privire la activitatea lui Gheorghi Obreja. In cadrul videoconferintei cu prefectii din aceasta seara – la care a participat si Gheorghi Obreja, revenit in Braila, dupa ce a fost inzapezit aproape doua zile la Gemenele, Ponta a declarat ca se va face o analiza a activitatii prefectilor de Constanta si Braila si se vor lua masurile necesare. “Masuri” care, cel putin in cazul prefectului de Braila, este cel mai probabil ca inseamna “demitere”.

Obreja a venit la videoconferinta nebarbierit si cu o mina extrem de obosita (vezi foto) , parand de-a drepul epuizat fizic si era atat de “pierdut”, incat primarul Aurel Simionescu a trebuit sa-l faca atent ca sa-si dea jos caciula, pentru a nu aparea in fata premierului cu caciula de blana pe cap. Mai mult, prefectul si-a asezat caciula pe masa, in fata sa si tot primarul Simionescu a fost cel care i-a facut semn sa o ia de acolo si sa o aseze undeva in spate, ca sa nu dea rau “la imagine” in fata primul ministru si vicepremierului.

Iata, insa, comentariul facut de primul ministru Victor Ponta, la videoconferinta cu prefectii, legat de prefectul Brailei