Omul de afaceri Florin Cîrligea (AUR): „Spitalul Județean Brăila înghite bani ca o gaură neagră. Sumele cu care se fac lucrările în Spitalul Județean sunt exorbitante. E ceva de noaptea minții”

Omul de afaceri Florin Cîrligea, proaspăt membru AUR, are o opinie diferită de colegul său de partid, Viorel Botea, cu privire la investițiile făcute în ultimii ani în Spitalul Clinic Județean de Urgență Brăila.

Subiectul a fost abordat ieri, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la AUR Brăila, Botea – care este președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență – fiind întrebat  care sunt motivele care l-au determinat să afirme că managerul unității medicale amintite, Delia Râșnoveanu, care a demisionat recent, „a avut o activitate managerială medie, spre bună”.

Botea a răspuns: „În primul rând vizavi de tot ce s-a întâmplat în ultima vreme din punct de vedere al investițiilor. Managerul propune elemente care să ducă la îmbunătățirea activității, deci asta este o zonă în care lucrurile s-au desfășurat destul de bine”.

La observația ziariștilor cu privire la faptul că nu a adus Râșnoveanu bani de acasă pentru realizarea investițiilor, ci au fost finanțări de obținerea cărora care s-a ocupat Consiliul Județean, iar managerul n-a făcut decât să accepte finanțările primite, Cîrligea a comentat că el, unul, are o altă opinie decât Botea: „Acest Spital Județean înghite bani ca o gaură neagră. Foarte mulți bani cheltuiți și nu se vede nimic în urmă. Parcă nu reușim să cârpim într-un colț, că se rupe în alt colț. Schimbăm acum două uși, mai schimbăm trei uși mâine, mai punem o greșie, o faianță… foarte mulți bani. Deci sumele cu care se fac lucrările în Spitalul Județean sunt exorbitante. E ceva de noaptea minții. Foarte mulți bani pompați de la CJ, în opinia mea, pentru nimic”.

Articole asemănătoare

Comment

  • Rodica Gavrila

    27/10/2023

    Nici Tureac și nici CIRLIGEA nu sunt ptr AUR. AVETI MULTE BILE NEGRE. SA VINA LA CONDUCEREA AUR BRAILA OAMENI SIMPLI CU STUDII FARA BILE NEGRE.

    Replay

Lasă un răspuns