Omul de afaceri Florin Cîrligea este mândru că a devenit membru AUR: „La ora actuală pentru mine este cam singurul partid care reprezintă interesele românilor”

Omul de afaceri Florin Cîrligea, fost membru PNL, s-a înscris în AUR. El a fost prezentat astăzi în noua sa calitate, de membru AUR și președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul AUR Brăila, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat coordonatorul AUR Brăila, George Turiac, senatorul Andrei Hangan, precum și invitați de la centru: Ioana Ramona Bruynseels și actorul Mugur Mihăescu.

Bruynseels a declarat că de acum înainte AUR „va face mult mai mult în Brăila și asta pentru că alături de noi vin oameni extraordinari, oameni care deja au realizat foarte mult în viață și care au capacitatea de a schimba lucrurile în jurul lor. Oameni care au demonstrat că pot, care știu ce au de făcut, oameni serioși, familiști, oameni care se potrivesc din punctul de vedere al principiilor și filosofiei lor de viață cu ideologia AUR. Ne-am întâlnit astăzi aici pentru a-i ura bun venit în echipa noastră domnului Florin Cîrligea, în fața comunității și oamenilor din Brăila. Îi mulțumim mult pentru că a făcut această alegere, suntem bucuroși și onorați și asta pentru că Florin Cîrligea este brăilean 100%, este un om foarte serios, familist, cu 3 copii, ortodox”:

Mugur Mihăescu a completat că venirea oricărui membru în AUR este bazată numai pe platforma de merit și că recomandarea lui Florin Cîrligea pentru a fi primit în AUR o dau „faptele și realizările pe care le-a avut în viață”:

La rândul său, Cîrligea a declarat că este mândru că a fost primit în AUR, care „la ora actuală pentru mine este cam singurul partid care reprezintă interesele românilor, indiferent dacă vorbim aici de omul simplu sau de mediul privat”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns