Omul de afaceri Florin Cîrligea: „Nu am trecut la AUR. Am fost pe la ei prin curte, nu am adeziune”; Gabriel Musceleanu, purtătorul de cuvânt al AUR Brăila: „Domnul Cîrligea și domnul Vacu au venit la AUR. Au participat la o ședință de partid”

Alba-neagra cu AUR-ul – asta pare că face omul de afaceri Florin Cîrligea, recent demisionat din PNL, care declară că nu a trecut la AUR, deși presa locală a aflat pe surse că acesta a participat deja la o ședință a AUR Brăila.

Contactat telefonic de MD Press și întrebat dacă este adevărat că împreună cu Adrian Vacu, fost consilier județean PNL, a intrat în AUR Brăila și că au participat deja la o ședință a acestui partid, Cîrligea ne-a declarat că nu este adevărat, că nu are adeziune la AUR și că nu a participat la nicio ședință: „De Adrian Vacu nu știu, întrebați-l pe el. Eu am fost pe la ei prin curte, nu am adeziune, nu am nimic”.

Întrebat ce vrea să spună prin „Am fost la pe la ei prin curte”, fostul liberal a spus: „Da, care-i problema? Am niște prieteni pe acolo”.

L-am întrebat și pe Gabriel Monu Musceleanu, purtător de cuvânt al AUR Brăila, dacă este adevărat că Florin Cîrligea și Adrian Vacu au devenit membri ai AUR și dacă au participat la vreo ședință de partid.

„Corect. Au fost prezenți la o ședință de partid”, a spus Musceleanu.

Potrivit informațiilor obținute pe surse, lui Cîrligea i se vor alătura la AUR Alexandru Dănăila, fost președinte al Organizației Județene PNL Brăila, Adrian Tabarac, fost președinte al Organizației Municipale PNL Brăila, precum și Vasile Cortez, actual consilier județean PNL.

Întrebat dacă aceștia au venit la partid, Musceleanu a spus că a auzit și el aceste zvonuri, dar cei trei nu au venit la AUR până la acest moment.

Precizăm că potrivit surselor noastre, Florin Cîrligea a declarat atât conducerii centrale a AUR, cât și celor de la AUR Brăila că va aduce cu el mai mulți primari PNL. Mai mult, Vasile Cortez, care este încă membru PNL, deja merge în județ în numele AUR, încearcă să convingă primari PNL să migreze către AUR și a discutat cu câteva persoane din mai multe localități din județ să candideze la primăriile comunelor respectvoe în numele AUR.

Tot potrivit surselor noastre, venirea lui Cîrligea a nemulțumit foarte mult unii dintre membrii mai vechi ai AUR, care constată acum că deși de-abia a venit în partid și cel puțin deocamdată nu are funcția de președinte, fostul liberal, împreună cu Vasile Cortez, deja preiau frâiele în organizație și au pretenția să stabilească ei cine va candida în 2024 și pentru ce.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns