ORGANIZAȚIA DE TINERET A PNL BRĂILA ÎL SPRIJINĂ PE ADRIAN TABARAC LA ALEGERILE PARLAMENTARE: CANDIDAȚII PNL, PERSOANE IMPLICATE ÎN FAPTE PENALE ȘI ÎN SCANDALURI DE PRESĂ, NU SUNT REPREZENTATIVI PENTRU ORGANIZAȚIA NOASTRĂ

Ana-Maria Văsui, secretar general adjunct BPJ al Organizației de Tineret a PNL Brăila (TNL Brăila), declară că organizația amintită îl sprijină pe Adrian Tabarac la alegerile parlamentare.

Într-un document transmis presei de Văsui se precizează: „În urma postării din data de 5 noiembrie 2020 apărute pe pagina de facebook a TNL Brăila vă comunic urmatoarele:

Organizația de Tineret a PNL Brăila îl sprijină pe Adrian Tabarac la alegerile parlamentare.

Noi, membrii organizației de Tineret a Partidului Național Liberal – filiala Brăila, îl sprijinim pe Adrian Tabarac în cursa pentru un mandat de deputat independent. În toată activitatea lui, Adrian ne-a dovedit că este fidel spiritului și valorilor liberale, atașat de Brăila și de tineretul brăilean. Considerăm că actuala conducere a PNL Brăila, instaurată fără alegeri libere, este în conflict cu tot ceea ce înseamnă liberalism, iar candidații PNL care deschid listele pentru alegerile parlamentare, persoane implicate în fapte penale și în scandaluri de presă, nu sunt reprezentativi pentru organizația noastră. Ne manifestăm public dezaprobarea pentru felul în care este condusă organizația de către domnul Cătălin Boboc și îi rugăm pe alegătorii brăileni să aibă încredere în tinerețea, în sinceritatea și în judecata noastră. Comunicatul emis de conducerea TNL  (cel din data de 5 noiembrie – n.r.) nu reprezintă și opinia noastră. Avem certitudinea că singura soluție pentru dreapta brăileană este Adrian Tabarac”.

Postarea din data de 5 noiembrie (comunicatul de presă din 5 noiembrie) la care se face referire în documentul transmis de Ana-Maria Văsui de  este următoarea: „Suntem dezamăgiți de atitudinea unui tânăr care a fost de-a lungul timpului în organizația noastră, ocupând funcții de conducere și implicându-se în mod activ în activitatea partidului.
Ne pare rău să vedem că acțiunile acestuia merg împotriva partidului care i-a oferit atâtea satisfacții, care l-a adus în atenția brăilenilor, în calitate de ales local.
Când oamenii aleg un alt drum este incalificabil să își construiască imaginea încercând să o mânjeasca pe a altora. Nu se calcă pe cadavre în politică, Adi! Cel puțin, nu generația noastră, pe care tu ai părăsit-o pentru a face jocuri mizere.
Adevăratele fețe ale unor persoane vor fi dezvăluite în timp și oamenii vor vedea adevărul!
Organizatia de Tineret îi sprijină pe candidații PNL la alegerile parlamentare!”.