Organizația „TREBUIE” are nevoie de susținerea noastră: Campanie de strângere de fonduri sub genericul „DONEAZĂ O FACTURĂ!”

Organizația pentru Copii și Adulți cu Nevoi Speciale „Trebuie” sărbătorește venirea toamnei în felul său special, organizând o campanie de strângere de fonduri sub genericul „DONEAZĂ O FACTURĂ!”.

Astfel, mâine, 20 septembrie, la ora 15.00, în Grădina Publică din municipiul Brăila, membrii Organizației „Trebuie” vor organiza un stand expozițional cu decoruri realizate în Centrul de zi. De asemenea, va fi prezentat un moment artistic cu tematică de toamnă, susținut de tinerii cu dizabilități, acompaniați de voluntarii Voltin.

„TREBUIE nu este un îndemn.

TREBUIE este un ONG în domeniul serviciilor sociale care zi după zi, timp de 25 de ani, a susținut și continuă să susțină tineri din Brăila. Tineri speciali cu autism, sindrom DOWN sau tulburări de comportament, care au nevoi speciale de viață. De aceea TREBUIE le oferă locul unde ei sunt cuprinși în activități care au la bază terapii ocupaționale, exerciții de comunicare, terapii prin artă combinată, dar și acțiuni de abilitare pentru o viață independentă.

*Cu Dăruire

*Cu Dragoste

*Cu Devotament

Calități cu care personalul de specialitate și voluntarii de la TREBUIE îmbogățesc viața Centrului de zi, calități care vă pot aduce și pe voi aproape.

Pentru a ne ajuta să ducem povestea mai departe, înscrie-te în proiectul «Donează o factură lunară!»

*Factura de gaze 800 lei

*Factura energie electrică 200 lei

*Cheltuieli administrative 150 lei

*Facturi cablu, telefon, internet 150 lei

*Facturile de transport de la domiciliu al beneficiarilor 1200 lei

Total lunar 2500 lei x 6 luni = 15.000 lei, 2500 x 12 luni = 30.000 lei

De aceea TREBUIE nu este un îndemn, ci o invitație la fapte bune în viață! Pentru că NE TREBUIE și nu pentru că TREBUIE! Mulțumim!”, spun reprezentanții Organizației „Trebuie”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns