Orice pozitionari care nu tin cont de deciziile conducerii partidului duc la excludere

 

ALEX NAZARE 4

*este avertismentul dat de conducerea PDL Braila membrilor indisciplinati

 

Conducerea PDL Braila a dat publicitatii un comunicat cu privire la decizia luata  in sedinta BPJ din data de 2 ianuarie, referitor la sanctionarea  pe linie politica a consilierului judetean Radu Silviu.

“Biroul Permanent Judetean al PDL, intrunit in sedinta ordinara astazi, 24 ianuarie a.c, a luat in discutie activitatea domnului Radu Silviu ca reprezentant al PDL in cadrul Consiliului Judetean, in particular pozitia  distincta a acestuia la ultima sedinta a acestei institutii, atunci cand a votat alaturi de USL proiectul alocarilor bugetare pentru anul 2014.

Conducerea PDL Braila a decis cu majoritate de voturi suspendarea lui Radu Silviu din calitatea de membru al partidului pe o durata de 3 luni, in conformitate cu articolul 23, alineatul (1), punctul (d) din Statutul Partidului Democrat Liberal. Consiliul de Coordonare Judetean se va reuni in termen de 30 de zile pentru a se pronunta asupra acestei decizii. Biroul Permanent Judetean a propus, de asemenea, ca orice alte pozitionari publice si voturi care nu tin cont de deciziile conducerii partidului sa conduca la excluderea acestuia din randul membrilor PDL”, se arata in comunicatul de presa.