Ovidiu Nechita, apel către „liberalii de dreapta” ai Brăilei: Haideți să ne unim forțele și să ne luăm partidul înapoi din mâna unora care fac aranjamente pe sub masă cu PSD și care au distrus PNL!

Ovidiu Nechita, fost consilier județean liberal, exclus din PNL în toamna anului 2020,  face un apel către „liberalii de dreapta” ai Brăilei în sensul de a-și uni forțele ca „să ne luăm partidul înapoi din mâna unora care fac aranjamente pe sub masă cu PSD”.

Apelul lui Nechita, postat pe o rețea de socializare, vine în contextul negocierilor făcute în ultimele zile la nivel central între PNL și PSD vederea formării unei coaliții de guvernare și a unui nou Executiv: „DECLARAȚIA MEA DE ANUL TRECUT S-A ADEVERIT SI E VALABILĂ ȘI ANUL ACESTA!!!

ÎNDEMN PENTRU «LIBERALII DE DREAPTA» AI BRĂILEI!

Trăim cu toții zilele acestea o mare dezamăgire și mâhnire față de TOT ce înseamnă liberalism, gândire liberală, principii liberale și nu în ultimul rând democrație!

De toate acestea și-au bătut și își bat joc în continuare, unii care nu mai au nici o legătură cu cele enumerate mai sus, ci țin cont doar de interesul lor personal! Este vorba despre GĂȘTILE de care vă aminteam în campania electorală și care m-au determinat să părăsesc PNL Brăila!

Deci, dragi liberali, haideți să ne unim forțele și să ne luăm partidul înapoi din mâna unora care fac aranjamente pe sub masă cu PSD și care au distrus în felul ăsta acest partid!!

Am îndurat destul, sperând că se va schimba ceva! Nu, ei nu se opresc din goana lor după funcții, contracte și alte oportunități mizerabile! Acum este momentul să luăm atitudine!”.

Amintim că Ovidiu Nechita a fost exclus din PNL după ce a decis să-și depună candidatura ca independent la alegerile locale din 2020, declarându-se indignat de „trădările din PNL Brăila”, el afirmând la acea vreme că „găștile din interiorul PNL Brăila, care servesc doar interesul personal și nu al cetățenilor acestui județ, reprezintă motivul pentru care am ales să plec din partid”.

În primăvara anului 2021 el a declarat că a depus o nouă adeziune la PNL, precizând; „Eu n-am fost niciodată plecat  cu adevărat, pentru că eu sunt liberal. Eu «am plecat» din cauza conducerii organizației, după cum am spus tot timpul”.