OVIDIU NECHITA, CANDIDAT INDEPENDENT LA CJ BRĂILA ȘI LA PREȘEDINȚIA CJ: CULOAREA POLITICĂ NU ARE CE CĂUTA ÎN ȘEDINȚELE CJ. CÂND EȘTI ACOLO TREBUIE SĂ VORBEȘTI STRICT DE ADMINISTRAȚIE

Ovidiu Nechita, candidat independent la CJ Brăila și la președinția CJ, consideră că este de dorit să se continue și în mandatul următor cofinanțarea de la bugetul județean a proiectelor realizate de primării, care vizează realizarea unor lucrări sau obiective de interes local.

Nechita spune însă că trebuie stabilite niște priorități, astfel încât să nu se cheltuiască banii publici pe proiecte care nu prezintă cu adevărat un interes județean: „Consider că este oportun ca toți cetățenii acestui județ să beneficieze de toate condițiile demne de o lume civilizată, să se dezvolte fiecare comună  acestui județ, dar proiectele să fie realizate nu doar pe criterii strict politice.Toți cetățenii merită să trăiască decent, atât în mediul rural, cât și în mediul urban, indiferent de culoarea politică a primarului.

Din punctul meu de vedere, în momentul în care ești președinte al CJ, culoarea politică nu are ce căuta în acele ședințe. Când ești în CJ trebuie să vorbești strict de administrație.

Consider că e bine să fie fel și fel de proiecte prin asocieri, dar în niciun caz nu mai pot fi de acord cu ceva de genul în care primarul are ca prioritate să facă o clopotniță. Nu știu dacă asta este de interes județean… Poate că în acea comunitate este important acel proiect, dar aș prefera să se facă drumuri sau să se renunțe la acele Zile ale comunei, unde se «sparg» mii și zeci de mii de lei, și să-și facă singuri clopotnițele. Cred că ar fi mai indicat.

Asocierea cu CJ eu cred că ar fi o chestie de bun augur în momentul în care proiectele ar fi de interes pentru tot județul și să fie de anvergură”.