OVIDIU NECHITA, CANDIDAT INDEPENDENT LA CJ BRĂILA ȘI LA PREȘEDINȚIA CJ: ESTE DE DORIT CA PARTIDELE SĂ FIE MAI ATENTE LA CALITATEA PERSOANELOR PE CARE LE PUN PE LISTELE DE CANDIDAȚI

Ovidiu Nechita, candidat independent la Consiliul Județean Brăila și la președinția CJ, consideră că este de dorit ca partidele să fie mai atente la calitatea persoanelor pe care le pun pe listele de candidați, pentru ca nivelul discuțiilor în consiliile locale și în Consiliul Județean să fie unul mai ridicat decât până acum, iar șefii administrației să fie și ei oameni de o calitate cât mai bună.

„Nu diplomele ne fac competenți sau performanți, nu conturile rotunde, nu ținuta și nici familia din care provenim. Calitatea se construiește în timp și ea există sau nu, dar când nu o ai deja, nu o vei dobândi niciodată. Rabatul de la calitate înseamnă a bate pasul pe loc în orice domeniu, mai ales când vorbim de partide politice”, declară Nechita.

Candidatul independent mai spune că în decursul celor 8 ani în care a fost consilier județean a adus doar două jigniri în ședințele CJ Brăila, „o dată când mi-am permis să-l fac «măgar» pe președintele CJ, datorită faptului că a atins probleme personale de familie, necunoscându-mă, și o dată, când am spus că nu-l suspectez nici măcar de inteligență, pentru că dacă ar fi avut această inteligență nu s-ar fi întâmplat ce se întâmplă în acest județ. Nu este corect să te comporți așa, ca și președinte CJ.

Chiar facă unii dintre noi, cei 32 de consilieri județeni, greșim, asta nu înseamnă că președintele trebuie să dea curs la toate «bălăriile», cum spune dumnealui. Nu. Noi dacă am greșit, nu suntem atât de importanți și nu suntem nr. 1 al județului”.