OVIDIU NECHITA, CANDIDAT INDEPENDENT LA PREȘEDINȚIA CJ: VOI AVEA O CAMPANIE ATIPICĂ. STAFF-UL MEU DE CAMPANIE VEȚI FI DVS, CETĂȚENII BRĂILEI

Consilierul județean Ovidiu Nechita a demisionat din PNL și a decis să-și depună candidatura ca independent atât pentru un nou mandat de consilier județean, cât și pentru președinția CJ.

Nechita a fost extrem de nemulțumit de modul în care s-au stabilit candidații PNL pentru alegerile locale din septembrie și fiindcă nu se simte reprezentat în niciun fel de cei desemnați de conducerea PNL Brăila pe listele de candidați, a decis să intre în cursa electorală pe cont propriu.

El a postat astăzi pe o rețea de socializare  o declarație pe această temă: „Mulțumesc celor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la funcția de Președinte al Consiliului Județean Brăila și de consilier județean!

1693 de persoane au semnat pentru această candidatură! Mulțumesc fiecăruia în parte!

Voi demonstra că politica trebuie făcută pentru cetățean, nu pentru interesul unuia sau altuia! Voi pune la dispoziția brăilenilor toata priceperea mea și voi munci pentru acest județ așa cum am făcut-o pentru familia mea în ultimii 25 de ani!

Este o onoare și o responsabilitate să poți transforma totul în așa fel, încât fiecare dintre noi să ducem un trai decent în acest județ și nu în altă parte.

Vă mulțumesc și mă înclin în fața dumneavoastră și promit să nu vă dezamăgesc!”.

De asemenea, Nechita a mai precizat: „Voi avea o campanie atipică. Staff-ul meu de campanie veți fi dumneavoastră, CETĂȚENII BRĂILEI, cu ideile și părerile dumneavoastră!”.