OVIDIU NECHITA, CANDIDAT INDEPENDENT: MERGI LA VOT, PENTRU CĂ VA VENI O VREME CÂND VEI AVEA NEVOIE DE JUDEȚUL ACESTA! DACĂ NU TU, POATE PĂRINȚII ȘI PRIETENII TĂI CARE AU RĂMAS AICI

Ovidiu Nechita, candidat independent la CJ Brăila și la președinția CJ Brăila, a transmis astăzi un mesaj alegătorilor, la final de campanie electorală.

Nechita spune că  „votul nu e un examen, ci doar un instrument” și-i îndeamnă pe brăileni să meargă la urne pe 27 septembrie, indiferent cu cine doresc să voteze: „Ești bulversat și nu știi pe cine să votezi? Da, pentru că se acreditează ideea că toți sunt la fel de incompetenți, de corupți, de indolenți, că nu ai de unde alege. Dar adevărul este că NU, nu sunt toți la fel, pentru că nu toți oamenii sunt la fel.

Cei ce stăpânesc de ceva vreme județul Brăila sunt cei indestructibili, legați de un singur interes: banul public care poate fi băgat mai ușor în buzunar. Doar votul te aruncă în lupta pentru un județ mai bun! Dacă nu votezi, consimți la ce e mai rău, iar când orașul acesta va deveni inamicul tău, vei pleca, așa cum fac mulți alții, să cauți un oraș mai bun în străinătate! Să nu uiți însă că el a fost construit doar datorită faptului că unor oameni le-a păsat și au mers la vot!

Nu este foarte complicat, ci trebuie doar puțină documentare despre candidații actuali, care te va ajuta să te hotărăști.

Votul nu e un examen, ci doar un instrument!

Vă rog să MERGETI LA VOT, indiferent de opțiunea aleasă!!!

Nu uita că un județ nu se construiește doar cu speranță. Dacă vrei să ai ceva de spus despre județul tău, exercită-ți dreptul de a vota și apoi, păzește-ți votul, trăgându-i la răspundere pe cei care te dezamăgesc și nu-și onorează promisiunile!

Mergi LA VOT, pentru că va veni o vreme când vei avea nevoie de județul acesta! Dacă nu tu, poate părinții și prietenii tăi care au rămas aici. VOTEAZĂ, pentru că viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum!”.