OVIDIU NECHITA, DESPRE BOBOC: S-A GĂSIT „LUPUL MORALIST” SĂ-MI ȚINĂ MIE LECȚII DE MORALĂ, ECHIPĂ ȘI INTERES GENERAL?!

Consilierul județean Ovidiu Nechita, demisionat recent din PNL, care candidează ca independent la CJ Brăila și la funcția de președinția CJ, este indignat de comentariile candidatului PNL la președinția CJ, Cătălin Boboc, cu privire la persoana sa.

După ce Nechita (foto), în calitate de membru PNL, a refuzat să-l susțină pe Boboc în alegerile locale de luna viitoare și a demisionat din partid, depunându-și candidatura ca independent, Boboc a declarat că fostul său coleg de partid este „mai individualist” și n-a înțeles că alegerile locale din septembrie „sunt despre cum să învingă PSD-ul, nu despre negocieri și despre funcții”.

În ceea ce-l privește, Ovidiu Nechita a replicat: „Știți vorba aceea? «Râde ciob de oală spartă, când se uită n-are o toartă!”

S-a găsit «lupul moralist» să-mi țină lecții de morală, echipă și interes general?! El, vânătorul de funcții și negociatorul nr. 1 al PNL Brăila, îmi spune mie că eu am negociat cu el funcții și că sunt individualist? În negociere trebuie să ai ce oferi ca să primești, așa că ce aș fi putut negocia cu un individ ca Boboc, care nu are NIMIC?! Este un nonsens!

Toată activitatea mea, atât ca antreprenor în 25 de ani, cât și cea de consilier județean desfășurată în 8 ani, reprezintă cartea de vizită a lui Ovidiu Nechita! Votul din  27 septembrie va fi nota primită de fiecare în parte, de la cetățenii județului Brăila!”.