Până pe 28 februarie se fac înscrieri la concursurile organizate de Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca

În perioada 15 -28 februarie, la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila se pot depune cereri de înscriere la concursurile organizate de Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina și de Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca.

Potrivit unui comunicat dat publicității, IPJ Brăila recrutează candidați pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea februarie – martie 2021. Sunt scoase la concurs 1.283 de locuri la școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina și 200 de locuri la școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca. Toate locurile la instituțiile de învățământ postliceal ale M.A.I. sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere se depun la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila (strada Mihail Sebastian) până pe 28.02.2021, de luni până vineri, între orele 11:00 -15:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 -13:00.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 10 martie 2021, doar în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 09:00 -15:00.

Cererea-tip de înscriere împreună cu declarația de confirmare a cunoașterii condițiilor de desfășurare a concursului vor fi descărcate de pe site-ul I.P.J. Brăila – secțiunea “Cariera / Admitere”.

De asemenea, alte detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare pot fi găsite de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Secțiunea “Carieră – Admitere” (https://br.politiaromana.ro/ro/carieira/admitere).