PASTE FERICIT PENTRU CIRCA 30 DE COPII, LA “CASA BUCURIEI”

Final fericit de campanie – nu electorala, ci de caritate, astazi, la “Casa Bucuriei”, unde s-au impartit cadourile stranse de la braileni cu suflet mare, pentru copii cu rezultate scolare deosebite, ce provin din familii nevoiase, ce n-ar fi putut sa le ofere micutilor ceea ce acestia si-au dorit de la Iepuras.

Campania “Daruieste Bucurie”, initiata de caricaturistul Costel Patrascan – care incepe sa faca o traditie din astfel de actiuni caritabile organizate de Paste si de Craciun – si derulata in perioada 28 martie – 15 aprilie s-a incheiat astazi, cand s-au impartit cadourile stranse prin bunavointa unor oameni care au inteles sa ofere cu generozitate darurile pe care le-au asteptat cei  31 de copii. Intre acestea, pe langa articole de imbracaminte si incaltaminte, carti, rechizite, jucarii si dulciuri, s-au numarat si cadouri mai consistente, precum o tableta si o bicicleta, pe care cei mici le-au primit cu mare bucurie.

Evenimentul a fost deschis cu un moment muzical sustinut de cantaretul folk Daniel Iancu, care a dorit sa se alature in acest fel campaniei prietenului sau Costel Patrascan.

Asemeni campaniei “Casa lui Mos Craciun”, evenimentul “Daruieste Bucurie”, initiat  de Costel Patrascan  pe o retea de socializare, s-a desfasurat in parteneriat cu Consiliul Judetean Braila si Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC). De altfel, atat presedintele CJ, Iulian Chiriac, cat si directorul DGASPC, Simona Cimpoae, au fost prezenti astazi la “Casa Bucuriei”.