PĂUN, CĂTRE SIMONA DRĂGHINCESCU: EȘTI SUBPREFECT PSD SUSȚINUT DE PNL SAU SUBPREFECT PNL SUSȚINUT DE PSD? SCUIPATUL VENINULUI NU TE AJUTĂ PREA MULT SĂ DORMI

Președintele PPUSL Brăila, Dan Păun, dă un răspuns acid, într-o postare pe o rețea de socializare, declarațiilor făcute recent de subprefectul Simona Drăghincescu, care îl vizau direct. Mai exact, subprefectul Drăghincescu a făcut referire la unii consilieri locali care în cursul acestui mandat s-au înscris în alte partide și care, potrivit legii, ar fi trebuit să-și piardă mandatul de ales local, dar ei au rămas în continuare în consiliile locale respective, au votat și au încasat și indemnizația aferentă. Subprefectul a mai comentat că aceste persoane „nu vor să accepte că au încălcat legea și participă la alegerile locale din 27 septembrie fără nicio problemă”.

În ceea ce-l privește, Păun a comentat pe o rețea de socializare, fără să o numească la modul clar pe Simona Drăghincescu:

„Lămurește-ne ce ești:

subprefect PSD susținut de PNL?

sau

subprefect PNL susținut de PSD?

Întreb ca să îmi dau seama care parte a serviciilor te controlează.

Nu că ar conta foarte mult pentru mine, însă diferența dintre a fi (doar) ticălos și a fi sluga ticăloșilor este mare.

Ai folosit cuvinte grele (ilegal, imoral, etc) la adresa unor oameni al căror vot te-a scos din ghearele procurorilor. Te întrebi care îți era soarta dacă acum câțiva ani CLM Brăila accepta mizeria pe care PNL-ul ți-o pregătise?

Dacă ești integră, de ce nu ai spus și atunci că votul ăla a fost ilegal, imoral, și așa mai departe? De ce ai acceptat salvarea de la persoane pe care le desconsideri?

Dacă întind o mâna cuiva, o fac pentru liniștea sufletului meu și pentru a arată celorlalți valorile care mă conduc în viață. Nu pot trece indiferent pe lângă nedreptăți.

Sincer, nu aștept recunoștință din partea celor pe care i-am ajutat. Nu ăsta este scopul pe care-l urmăresc în viață.

Sfatul meu: rămâi la înclinarea (chiar teatrală) în fața celor ce ți-au arătat omenie; scuipatul veninului nu te ajută prea mult să dormi, iar revenirea la statutul precedent nu face dacât să confirme imaginea proastă pe care ți-ai creat-o”.