Paun, dupa primirea certificatului doveditor ca a fost ales consilier municipal: Nu renunt la votul pe care mi l-au dat brailenii!

P1170317  P1170320

Candidatul ALDE la Primaria Brailei, Dan Paun, pe care conducerea organizatiei judetene isi doreste sa-l excluda din partid, a fost prezent astazi la ceremonia de inmanare a certificatelor doveditoare celor care au fost alesi ca si consilieri municipali si judeteni. Paun si-a primit propriul certificat, care atesta faptul ca a fost ales consilier municipal, in contextul in care liderii ALDE Braila au decis zilele trecute sa propuna conducerii centrale excluderea lui din partid, ceea ce ar duce, implicit, la pierderea calitatii de ales local. Paun a aflat de aceasta decizie a conducerii ALDE Braila ieri, de la MDPress, dat fiind ca ai sai colegi de partid nu i-au comunicat ce au hotarat in privinta sa.

Intrebat astazi daca va ajunge consilier municipal, sau daca va ramane doar cu certificatul doveditor, in caz ca actuala conducere ALDE Braila il va invalida, Paun ne-a declarat: “Nu renunt la votul pe care mi l-au dat brailenii”.

Amintim ca Dan Paun detine functia de vicepresedinte ALDE la nivel national si potrivit statutului, nu poate fi exclus din partid decat de conducerea centrala.