Paun: “O sa ajungem ca DNA sa conduca toate firmele in tara asta!” Draghincescu: “Si ce daca?”

P1100830

Consilierul municipal Simona Draghincescu (PNL), considera normal ca DNA-ul sa intervina si sa faca dosare penale alesilor locali care voteaza diverse proiecte de hotarare, atunci cand acestia se afla in conflict de interese. Draghincescu a comentat astazi in plenul Consiliului Local Municipal ca realitatea recenta dovedeste ca in mai multe dosare instrumentate de Directia Nationala Antocoruptie, consilierii sunt trasi la raspundere pentru votul lor, daca acesta este exprimat in conditii care incalca legea: “Votul nu este politic, pentru ca am vazut ca in rechizitoriul anumitor dosare de la DNA se spune foarte clar: <<consilierii locali sunt vinovati pentru ca au aprobat anumite hotarari de consiliu local>>. Deci nu e mai e politic!”.

“O sa ajungem pana la urma ca DNA-ul sa conduca toate scietatile comerciale in tara asta, nu?”, a replicat consilierul Dan Paun (ALDE)

“Si ce daca? Este o chestiune de legalitate pana la urma, domnule!”, a mai spus Draghincescu.

Discutia  a pornit de la faptul ca acei consilieri municipali braileni care au interese comerciale in piete, nu stiu foarte clar cand au dreptul sa voteze si cand nu au dreptul sa voteze proiecte de hotarare ce vizeaza SC Administratia Pietelor si Targurilor, ca sa nu fie acuzati de conflict de interese.