PĂUN: S-AU MĂRIT TARIFELE LA CIMITIRE ȘI VREAU SĂ ȘTIU CE MĂSURI SE IAU CA SĂ ÎNCETEZE ARUNCAREA DE GUNOAIE ȘI DISTRUGERILE DIN CIMITIRE

Consilierul municipal Dan Păun (Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal) a solicitat în cadrul celei mai recente ședințe CLM Brăila ca în perioada următoare să fie informat de conducerea Serviciului de Utilitate Publică de Administrare a Fondului Locativ şi Cimitirelor (SUPAFLC) când vor fi făcute reparații în cimitirele din municipiu.

Păun a spus că dincolo de măsurile luate pentru a da un aspect mai frumos gardurilor cimitirelor – prin amplasarea unor panouri cu scene istorice -, mai contează și ce se întâmplă dincolo de gard: „Am văzut că s-au făcut niște lucrări de înfrumusețare a gardurilor cimitirelor din Brăila. Aș vrea să știu când are de gând doamna director să repare și restul, pentru că în față e vopsit gardul și în spate știm noi cum arată, mai ales în cimitirele mari.

De asemenea, am văzut că a mărit tarifele la cimitire și vreau să știu ce măsuri ia ca să înceteze aruncarea de gunoaie în cimitire și distrugerea obiectelor de patrimoniu ale persoanelor, în cimitire. Dat fiind că persoanele respective plătesc o taxă anuală, ele beneficiază de curățenie, de înlăturarea gunoiului și de pază”.