Paun: Sincer, nu stiam ca se pregateste instalarea lui Obreja ca si co-presedinte ALDE Braila

P1110535

Fostul co-presedinte ALDE Braila, Dan Paun (PLR), sustine ca nu este deloc suparat ca a fost inlocuit peste noapte in functia amintita cu fostul prefect al judetului, Gheorghi Obreja. Paun (foto) a declarat penru MD Press ca  in opinia sa, orice nou membru poate sa-si aduca o contributie la munca politica si ca se bazeaza pe Obreja mai ales pe partea de judet, fiindca el se va concentra pe  activitatea de partid din municipiu: “Venirea sa in ALDE este un plus, este o zona de rural in care domnul Obreja ne poate ajuta mult la constructie, pentru ca acolo suntem o idee mai slabuti si o sa ma pot concentra eu pe partea de municipiu, unde  avem o expunere mai buna”.

Intrebat daca stia ca se pregateste revenirea lui Obreja in politica (dupa ce a demisionat din functia de prefect si din PC) si instalarea lui direct ca presedinte la PLR, Paun ne-a spus: “Sincer, nu  stiam, m-a suprins, dar din cate il stiu eu pe domnul Obreja, este un om de constructie si nu are nicio relevanta pe ce parte a venit in ALDE. Noi oricum suntem in crestere si e nevoie de noi oameni. Probabil ca niste cunostinte mai vechi l-au contactat, dar inca o data spun ca nu e nimic de rau, nimic de comentat in sens negativ. Eu sunt de principiu intotdeauna ca acumularile cantitative genereaza salturi calitative.

Pentru mine, cel putin, nu are relevanta deosebita pe ce filiera a venit, pentru ca eu am insistat, la Braila, sa dispara aceasta impartire: noi suntem ALDE cu totii. Eu sunt un om de constructie si imi place sa construiesc, nu sa demolez”.

Intrebat care este noul sau statut politic, Dan Paun ne-a declarat ca nu-l intereseaza in mod deosebit functiile, dar va fi presedinte executiv ALDE Braila: “Voi fi presedinte executiv, dar pentru mine functia are relevanta foarte mica, pentru ca eu sunt vicepresedinte fondator ALDE la nivel national. Pentru mine functiile au relevanta mai mica, important este sa mearga lucrurile inainte”.