Pe 17 ianuarie, în Liga Florilor Mol: CSM Tg. Jiu – Dunărea Brăila

Pe data de 17 ianuarie este programat meciul dintre CSM Tg. Jiu și HC Dunărea Brăila, contând pentru etapa a XIII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Tg. Jiu începând cu ora 17:30 și va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Pro Arena, iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal, în modulul livescore www.frhlive.com.

În anul 2023 cele două echipe au disputat față în față 3 meciuri, toate fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 27.08.2023, la Tg. Jiu. Partida s-a încheiat la scorul de 33 – 35 pentru Dunărea Brăila.

Sâmbătă, 13 ianuarie, Dunărea Brăila a evoluat în runda a II a a Grupei B – EHF European League, în deplasare, cu Thuringer HC, echipă aflată pe locul 2 în campionatul Germaniei. Echipa din Germania s-a impus cu 32 la 28 (16-11 pauză), câștigând astfel cele 2 puncte puse în joc și menținându-se pe primul loc în grupă.

„Este o perioadă foarte încărcată pentru fete și pot spune că deplasarea în Germania și-a spus cuvântul. Miercuri jucăm cu Tg. Jiu și apoi sâmbătă cu Zagreb, în Croația. Nu este ușor, însă vom lupta să ne atingem obiectivul. Avem o echipă valoroasă și sunt convins că vom trece de grupe”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următorul meci în campionat pentru Dunărea se va disputa tot în deplasare, la Buzău, pe data de 25 ianuarie, împotriva echipei SCM Gloria Buzău.

În EHF European League Dunărea Brăila va juca din nou duminică, 21 ianuarie, de la ora 19.00, în deplasare la HC Lokomotiva Zagreb.