Pe 21 iulie vor fi premiați câștigătorii celei de-a VI-a ediții a Concursului național de literatură umoristică

Joi, 21 iulie, la ora 18:00, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila va avea loc festivitatea de premiere a celei de-a VI-a ediții a Concursului național de literatură umoristică. Manifestarea este organizată de Consiliul Județean Brăila (prin Centrul de Creație) și Primăria municipiului.

Concursul național de literatură umoristică s-a desfășurat pe două secțiuni, Proză scurtă umoristică, în care au fost înscrise un număr de 16 lucrări și Cea mai bună carte de umor 2021-2022, cu 18 lucrări.

Din juriu au făcut parte prof. Cristina Tamaș (președinte juriu, prozator, dramaturg), prof. Adriana Bogatu (scriitor) și Valeriu Stancu (membru juriu poet, prozator, eseist și traducător român, membru al Uniunii Scriitorilor din România).

Premiile oferite de organizatori la fiecare secțiune suntr următoarele: Premiul l – 1400 lei, Premiul II -1100 lei, Premiul III – 1000 lei.

În încheierea festivității de premiere Ovidiu Mihăilescu va susține un moment artistic (muzică și poezie satirică).

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0239/614710 sau la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Braila, Piața Traian, nr 2.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns