Pe 25 octombrie, în Liga Florilor Mol: Dunărea Brăila – CSM București

Pe data de 25 octombrie va avea loc runda a VII-a a Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Dunărea Brăila va întâlni CSM București miercuri, începând cu ora 17:30, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:00.

Prețul biletului este de 15 lei. Pentru copiii până în 5 ani intrarea este gratuită. Pentru copiii sub 14 ani prețul biletului este de  5 lei (în baza copiei certificatului de naștere, a cărții de identitate sau a carnetului de elev).

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Pro Arena, iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal în modulul livescore www.frhlive.com.

Între anii 2022-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa bucureșteană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 20.05.2023, la Brăila. Partida s-a încheiat la scorul de 26 – 35 pentru CSM.

”Unul dintre cele mai așteptate meciuri din Liga Florilor este cel cu CSM București. Ne așteptăm la o sală plină, la o atmosferă extraordinară atât pe teren, cât și în tribune. Jucătoarele noastre sunt motivate și vor juca pentru a bifa o victorie împotriva CSM.

Ne așteaptă un program încărcat, cu meciuri în Liga Națională și în EHF European League, cu deplasări lungi. Însă cred în profesionalismul fetelor și sunt convins că vor da totul în teren” ,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa în deplasare, la Mioveni, pe data de 29 octombrie 2023. Partida se va juca începând cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns