Pe 25 octombrie se va întrerupe furnizarea apei potabile în cartierele Chercea și Minerva din municipiu, precum și în localitățile Baldovinești și Pietroiu, pentru executarea unei lucrări programate la rețeaua de alimentare cu apă

Miercuri 25 octombrie, între orele 8:00 – 24:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe Șoseaua Baldovinești, în municipiul Brăila.

Compania de Utilități Publice (CUP) “Dunărea” anunță că vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din cartierele Chercea și Minerva, din municipiu, dar și utilizatorii din localitățile Baldovinești și Pietroiu.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, se arată într-un comunicat dat publicității de CUP Dunărea.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns