Pe 29 octombrie, în Liga Florilor Mol: CS Dacia Mioveni 2012 – Dunărea Brăila

Pe data de 29 octombrie este programat meciul dintre CS Dacia Mioveni 2012 și Dunărea Brăila, contând pentru etapa a VIII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Mioveni, începând cu ora 17:30 și va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Pro Arena.  Cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal în modulul livescore www.frhlive.com.

Între anii 2021-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, patru fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 26.04.2023, la Mioveni. Partida s-a încheiat la scorul de 20 – 24 pentru Dunărea Brăila.

”Ne așteaptă o perioadă încărcată, cu meciuri multe și cu pauze de trei zile între ele. Toate meciurile sunt importante și le tratăm cu cea mai mare seriozitate, indiferent de poziția adversarelor în clasament. Partida cu Mioveni ne poate aduce gura de oxigen de care avem nevoie, printr-o victorie. Fetele se antrenează zilnic, au un program de pregătire intens și eu am încredere că eforturile lor vor da roade în meciurile care urmează”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa pe teren propriu, la Brăila, pe data de 4 noiembrie, împotriva echipei Corona Brașov.

 

 

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns