Pe surse: Carligea si Danut Lungu isi doresc presedintia CJ Braila, Draghincescu, Pricop si Techiu vor functia de primar

1558891_1003320259699496_636846976_n  11759509_1003320209699501_1146993793_n

Liberalii braileni sunt in agitatie in aceasta perioada, dupa ce s-a dat startul depunerii declaratiilor de intentie cu privire la candidaturile vizate de membrii organizatiei judetene, la alegerile locale din vara lui 2016. Daca unii dintre liberalii interesati sa candideze, precum Cristian Techiu, au imortalizat momentul semnarii declaratiei respective si si-au anuntat intentiile public, pe un site de socializare (foto), co-presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, este mai rezervat in a da publicitatii detalii legate de acest subiect. Intrebat cine sunt cei care si-au anuntat pana acum intentia de a candida pentru Primaria municipiului si pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, Boboc ne-a spus: “E adevarat ca s-a dat startul campaniei pentru desemnarea candidatilor la alegerile locale. Este calendarul oficial, cel aprobat in cadrul partidului. Sunt mai multi cei care si-au exprimat dorinta, o sa facem si un comunicat oficial pe subiectul asta, cand se va incheia perioada de depunere a acestor documente. Ca sa fiu sincer, nici nu-i stiu pe toti cei care doresc sa-si depuna candidatura, am inteles ca sunt vreo 7 la Primaria Brailei, la fel, la Consiliul Judetean sunt mai multi, sunt vreo 40 de candidaturi si pentru consilieri judeteni… Oamenii vor sa candideze si si-au anuntat dorintele”.

Intrebat care sunt cei despre care isi aminteste, totusi, ca si-au depus candidatura pentru Primarie si presedintia CJ, Boboc a refuzat sa dea vreun nume, deocamdata: “Nu pot sa dau niciun nume, pentru ca nu stiu exact care sunt toti cei care si-au depus candidaturile si pe de alta parte, este un proces in plina derulare, se incheie pe 15 august, asa incat pot sa apara si alte persoane, in afara celor care si-au anuntat deja aceasta dorinta. Nu are rost sa dam acum nume, o vom face cand se va incheia procesul de depunere a candidaturilor”.

Precizam ca potrivit informatiilor pe care le detinem, printre liberalii interesati sa candideze la Primaria Brailei se numara consilierul municipal Simona Draghincescu, Cristian Techiu si medicul Cristian Pricop, iar printre cei care si-ar dori fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Braila se afla fostul consilier judetean Danut Lungu si fostul subprefect Florin Carligea. De asemenea, consilierul judetean Gicu Mitache ar fi interesat de o candidatura la Primaria Ianca.