Pe surse: Cătălin Canciu revine în funcția de inspector școlar general al Brăilei de la 1 septembrie

Pe surse: de la 1 septembrie liberalul Cătălin Canciu revine de la la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brăila. Potrivit informațiilor pe  care le-am obținut, Cici Bolovan (PNL) va rămâne  inspector școlar general adjunct, iar PSD va avea celălalt adjunct.

Cătălin Canciu a fost numit prima oară în funcția de inspector școlar general al Brăilei în august 2015, în urma unui concurs și a ocupat acest post până în august 2019, cu două pauze – el a fost demis de două ori în acest interval de timp, dar a câștigat în instanță suspendarea ordinului de demitere și a revenit în funcție.

După această primă experiență tumultuoasă la conducerea ISJ Brăila, Cătălin Canciu a fost numit din nou în funcția de inspector școlar general în ianuarie 2021, a fost demis în iunie 2021 și a fost numit din nou în septembrie 2021.

A renunțat la acest post pentru a deveni secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, din august 2022 – iunie 2023, când a fost eliberat din funcție, în contextul desființării ministerului amintit).

Din luna august 2022 conducerea ISJ Brăila a fost asigurată de Elena Tudor.