Pe surse, propunerile PNL Brăila transmise la centru: Cătălin Boboc – secretar de stat la Ministerul Muncii, Alexandru Bucălău – prefect, Adin Boboc – subprefect

Cătălin Boboc – secretar de stat la Ministerul Muncii, Alexandru Bucălău – prefect al județului Brăila, Adin Boboc – subprefect. Potrivit surselor noastre, acestea sunt propunerile pe care le-a făcut PNL Brăila la centru, pentru posturile amintite.

Cătălin Boboc este președintele interimar al PNL Brăila, fost senator, fost prefect, învins la alegerile locale din 2020, la care a candidat pentru funcția de președinte al CJ Brăila (a obținut 24% din voturi).

Alexandru Bucălău este notar la Ianca și a candidat la alegerile parlamentare din 2020 la Senat (PNL Brăila nu a obținut niciun mandat de senator).

În ceea ce-l privește pe Adin Boboc, acesta a candidat anul trecut pentru funcția de primar al orașului Ianca (a fost învins în alegeri), s-a făcut cunoscut în toată țara prin faptul că la un miting electoral a anunțat la microfon întreaga adunare că premierul Ludovic Orban (prezent la acea manifestare) „și-a făcut nevoile la Șuțu”, motiv pentru care Boboc se simțea la acel moment… ușurat.

Precizăm că în ultimele zile organizațiile liberale din teritoriu au stabilit ce propuneri au pentru funcțiile de secretar de stat și pentru conducătorii diverselor agenții, oficii și autorități.