Perchezitii la domiciliul presedintelui CJ Braila

 

IMG_20140807_085636  IMG_20140807_085658

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, s-a trezit in aceasta dimineata cu mascatii la poarta, iar alte descinderi au avut loc la sediul CJ Braila.  Potrivit datelor pe care le detinem , descinderile ar avea legatura cu incredintarea unor contracte de la Consiliul Judetean catre firme in care Gheorghe Bunea Stancu are interes direct,  ca actionar, pentru lucrari de reabilitare spatii medicale din proiectul modernizarii ambulatoriului de specialitate,precum si a Maternitatii Braila. Contractele ar fi fost atribuite in anii 2009 si 2010,  catre firmele Concivia, Bursagrirom si Tancrad. In urma incheierii acestor contracte in conditii care au favorizat firmele amintite, prejudiciul ar fi de circa 476.000 lei.

 

UPDATE Potrivit informatiilor pe care le detinem, in urma cu cateva minute, ar fi fost ridicat de mascati, de la Constanta, unde se afla in concediu, si vicepresedintele CJ Florin Mija, care se afla in comisiile de licitatie, cand s-au atribuit lucrarile respective.

De asemenea, potrivit unor surse DNA, la finalizarea perchezitiilor, Gheorghe Bunea Stancu va fi ridicat si dus la sediul DNA Bucuresti.