PETITIE ONLINE PENTRU DEMITEREA ADMINISTRATORULUI “ROCREATIV”, RELIANA BOGDAN

Performantele speciale ale administratorului firmei “Rocreativ Trade” SRL, Reliana Bogdan, au uimit opinia publica braileana si au determinat lansarea unei petitii online, prin care se cere demiterea acesteia din functia respectiva. Cand spunem “performante speciale”, ne referim intai la faptul ca pe vremea cand era consilier judetean, in 2015, Reliana Bogdan a votat impotriva infiintarii firmei “Rocreativ” – avand ca asociat unic judetul Braila -, pentru ca a considerat ca nu este oportun asa ceva. Imediat ce, prin votul majoritatii din CJ, s-a infiintat SRL-ul amintit, Reliana Bogdan s-a si protapit in functia de administrator, in urma unor negocieri cu presedintele de atunci al CJ, Gheorghe Bunea Stancu. Altfel spus, Reliana Bogdan face si ea parte din “greaua mostenire Stancu”.

In al doilea rand, Reliana Bogdan a reusit sa ramana in functie si sa ia salariu de director timp de 2 ani fara sa produca nici macar un leu, singurul lucru pe care l-a produs in acest timp fiind pierderi financiare. In al treilea rand, dupa cei 2 ani in care firma a inregistrat pierderi din ce in ce mai mari, Bogdan a reusit sa fie reconfirmata pentru un nou mandat si-n plus, sa i se prelungeasca mandatul de la 2 ani, la 4 ani. Daca ne intrebati pe noi, cineva ar trebui sa-i ia la intrebari pe consilierii judeteni care au votat asa ceva, fiindca prea multe porcarii s-au facut cu votul politic! Nu de alta, dar la firmele lor personale, cu siguranta nu ar fi acceptat un astfel de administrator. Dar de, cand e vorba de banul public, nu intereseaza pe nimeni ca se merge pe pierdere; le prelungim mandatul si le dam ca indicatori de performanta sa aduca firma pe zero… Halal performanta!

Cert e ca “realizarile” administratorului “Rocreativ” au facut un cetatean care – la modul ironic, evident – si-a trecut numele RELIAN BOGDANA, sa lanseze petitia online „Cerem inlocuirea Relianei Bogdan din functia de administrator al ROCREATIV Braila”: “Dovedind o incompetenta crasa Reliana Bogdan a pus pe chituci o firma conceputa pentru promovarea turistica a orasului si judetului Braila. Mai mult, aceeasi Reliana Bogdan a fost impotriva infiintarii acestei firme si in acest moment ocupa functia de administrator demonstrand ca sfideaza orice limita a bunului simt.
Dorim inlocuirea acestei Reliana Bogdan din functia de administrator a ROCREATIV Braila si tragerea la raspundere pentru situatia in care se afla la acest moment firma ROCREATIV Braila”.

Petitia poate fi gasita si semnata aici: https://petitieonline.net/petitie/25115144  .