Petrea demisioneaza din functia de vicepresedinte UNPR: Nu vreau sa imi asum un esec care nu imi apartine

P1120700

Deputatul UNPR de Braila Dorin Silviu Petrea a anuntat astazi ca a demisionat din functia de vicepresedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei. Petrea estimeaza ca UNPR va inregistra “un esec major” la alegerile locale, la nivelul judetului Braila si sustine ca nu vrea sa-si asume acest rezultat, fiindca nu este vina lui: „Nu vreau sa imi asum un esec despre care stiu sigur ca nu imi apartine. Se prefigureaza un esec major la alegerile locale, atat la nivel municipal, cat si judetean, iar asta pentru ca multi lideri de filiale au jucat la doua capete. La Braila nu mai avem Birou Politic Municipal si Judetean, membrii sunt dezorientati, nu-si cunosc drepturile si obligatiile, iar eu, ca vicepresedinte UNPR, nu am prerogative pentru a interveni si a opri acest fenomen. Mai putin de 5% din vechea organizatie locala se regaseste in echipa actuala a Brailei”.

Deputatul Dorin Petrea mai spune intr-un comunicat dat publicitatii ca vechiul UNPR Braila “a imbracat hainele PPDD in speranta absurda ca vor rezolva alegerile tot cu televizorul, metoda folosita in 2012 de partidul lui Dan Diaconescu” si sugereaza ca presedintele UNPR Braila, Marioara Nistor, se gandeste sa plece din partid: „Tinerii au plecat, organizatiile de seniori stagneaza, oamenii de initiativa au renuntat si ii inteleg perfect in conditiile in care este vizibil mai mult ca oricand ca liderul UNPR din Braila este cu un picior in uniune si cu celalalt in alt partid. Nu condamn decizia unui politician de a-si modifica credintele doctrinare, dar condamn si reclam situatiile in care oamenii joaca dublu, in defavoarea cetatenilor care si-au dat votul”.

Dorin Petrea  anunta ca isi continua activitatea in Parlament ca membru al UNPR si ca va sustine grupul parlamentar si deciziile acestuia.