PETREA DORIN SILVIU, CANDIDAT PRO ROMÂNIA LA PRIMĂRIA BRĂILEI: OBIECTIVUL NOSTRU ESTE SĂ ”BATEM” PNL LA BRĂILA! PUTEM DEPĂȘI PRAGUL DE 20% DIN VOTURILE BRĂILENILOR

Coordonatorul organizației municipale Pro România Brăila, Dorin Silviu Petrea, declară că „cele două Birouri reunite ale Pro România Brăila au luat, cu unanimitate de voturi, decizia de a obține un număr de voturi mai mare decât al PNL-ului local”.

Petrea, care este candidatul ProRomânia la Primăria Municipiulu Brăila, precizează într-un comunicat dat publicității: ”Ne-am ales acest obiectiv pentru că se poate! Putem depăși pragul de 20% din voturile brăilenilor și, implicit, putem depăși PNL Brăila la aceste alegeri locale, atât la nivel local cât și la nivel județean! Mai mult, conform analizei noastre interne, PNL Brăila va pierde de asemenea, primăriile Mircea Vodă, Victoria, Cazasu, Viziru și Șuțești!”.

Liderul Pro România Brăila mai spune că organizația sa va avea consilieri în toate localitățile din județ unde participă la alegerile locale și în 70-80 dintre acestea va avea viceprimari.

Dorin Silviu Petrea susține că ProRomânia „va fi cel mai mare câștigător al acestei runde de alegeri în județul Brăila, din punct de vedere al creșterii procentuale a scorului politic și chiar dacă astăzi plecăm de la zero, cu siguranță ne vom atinge obiectivul aprobat de birourile politice reunite ale ProRomânia Brăila!”.

Amintim că sâmbătă, 15 august, „de ziua BRĂILEI și a brăilenilor”, Pro România Brăila  a depus dosarele candidaților la alegerile locale din 27 septembrie, la Consiliul Local și la Consiliul  Județean Brăila.