PETREA: S-AU AMANAT PLOMBARILE DIN MOTIVE POLITICE, CA SA FIE FACUTE INAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE

Deputatul PRU de Braila Dorin Silviu Petrea este de parere ca intarzierea plombarii gropilor si asfaltarii strazilor din municipiu a fost gandita special de liderul PSD Aurel Simionescu, pentru a se putea demara lucrarile exact inainte de alegerile parlamentare si astfel, aceasta activitate sa fie speculata in interes politic de catre social-democrati. Petrea a declarat astazi ca din nefericire pentru Simionescu si partidul sau, calculele lor au fost date peste cap de contestatiile aparute si s-ar putea ca plombarile politice sa nu mai aiba loc atunci erau programate, afectand astfel procentele PSD-ului local.
De altfel, deputatul PRU sustine ca fostul primar Aurel Simionescu se ocupa de astuparea vechilor gropi la propriu, dar si la figurat, fiindca acesta are si el de “astupat” niste gauri date in mandatul sau, care trebuie rezolvate cat mai repede: “Avem informatii de la cetateni ca au primit pe facturile lor, atunci cand si au tras gaze, <<decopertare asfaltica>> si apoi <<asfaltarea gropilor>> respective, in conditiile in care acolo niciodata nu a fost asfalt. Aceste lucruri pe care domnul primar al Brailei Simionescu – care din punctul meu de vedere, stiti foare bine, este in continuare primar -, incearca sa si le astupe, gaurile din spate, din ceea ce inseamna partea de acte ale administratiei, sunt si gauri reale in bugetul Primariei si in bugetul cetatenilor, dar si gauri reale, fizice, in teritoriu.
Din punctul meu de vedere, administratia PSD a facut tot posibilul ca sa intarzie asfaltarea, desi aveau banii in buget, cu un singur scop: acela de a fura iar startul alegerilor si de a pacali practic cetatenii, incercand sa duca aceasta asfaltare aproape de alegeri. E o chestie care e clara, se practica de foarte multi ani”.