Petrea: Supararea primarului Craciun vine din analele politicii

dp6

Deputatul UNPR de Braila Dorin Silviu Petrea este hotarat sa incerce o reconciliere intre presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu (PSD) si primarul comunei Chiscani, UNPR-istul  Ion Craciun, aflati in conflict de ani de zile. Petrea are insa incredere ca va reusi sa-i impace, pentru ca in comun, acestia sa realizeze o asociere de succes, in vederea reabilitarii si dezvoltarii statiunii Lacu Sarat.

Deputatul a declarat astazi ca, dupa cum l-a informat primarul Craciun, acesta nu accepta sa mai fie parte a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Lacu Sarat – alaturi de Consiliul Judetean si Primaria municipiului – pentru ca inca ar fi un proces pe rol, pe tema arondarii administrativ-teritoriale a statiunii. Informat de ziaristi ca de fapt, potrivit primarului Brailei, Aurel Simionescu, s-a dat deja o hotarare definitiva si irevocabila, care  recunoaste  drepturile municipalitatii, iar Craciun continua sa refuze sa se mai implice in asociatia amintita, cu care initial fusese de acord, Petrea a declarat ca se va interesa din nou care este situatia.

Pe de alta parte, liderul UNPR a admis ca exista un conflict vechi intre Craciun si presedintele CJ si a precizat ca “supararea domnului Craciun vine de undeva, din analele politicii si istoriei politice a comunei Chiscani, e greu sa refaci in interval scurt niste probleme care exista acolo, dar domnul Craciun nu este suparat pe statiunea Lacu Sarat”.