PETRICA ANDREI, CATRE DRAGHINCESCU: NU CRED CA PRINDEAM PRAGUL ELECTORAL, DACA VA AVEAM IN ECHIPA PNL

Primarul comunei Gradistea, Petrica Andrei (PNL) ii transmite fostei sale colege de partid, Simona Draghincescu (actual presedinte PND Braila), ca daca aceasta ar fi fost inca in PNL, partidul amintit n-ar fi prins nici pragul electoral, cu atat mai putin ar fi reusit sa obtina 16,5%  din voturile electoratului, la alegerile parlamentare de duminica.

Petrica Andrei nu gusta ironiile liderului PND in legatura cu rezultatele obtinute de liberali la alegerile parlamentare si nici comentariile Simonei Draghincescu, ce vorbea despre “scorul absolut daramator obtinut de PNL Braila, dupa 140 de ani de liberalism la Braila. Le-au trebuit 140 de ani de liberalism ca sa piarda alegerile si le mai trebuie 140 de ani de liberalism ca sa le castige…”.

In plus, Draghincescu mai comenta ironic pe o retea de socializare ca Silviu Radu, exclus din PDL cu cativa ani in urma, precum si ea, data afara din PNL in urma cu un an, sunt vinovati de esecul PNL in alegeri.

Primarul liberal ii raspunde liderului PND printr-un comentariu in care face aluzie la o posibila intelegere intre ea si PSD, perfectata dupa alegerile locale, in urma careia Draghincescu urmeaza sa fie instalata in functia de manager al Spitalului Judetean: “DOAMNA SIMONA, NU DUMNEAVOASTRA SUNTETI VINOVATI, CI NOI, PNL-istii adevarati. EU, PERSONAL, MA BUCUR CA NU SUNTETI IN PNL, nu cred ca in aceasta formula, cu dvs in echipa, prindeam pragul electoral. Nu stiu de ce, dar cred ca totusi nu veti fi MANAGER la spitalul judetean. Nu ca nu ati vrea, sau ca l-ati deranja pe domnul doctor DRAGHINCESCU, dar s-au prins si cei din PSD ca nu sunteti in regula. Asa ca mai usor cu ironiile!!!”.

In plus, Petrica Andrei i-a dat o replica si lui Silviu Radu, care, la randul sau, a comentat extrem de critic rezultatele slabe ale PNL Braila: “DISTINSE DOMN, probabil daca ramineati in PDL acum aveam poate 60 la suta, LA VALOAREA DUMNEAVOASTRA…!!!!”.