PETRICA ANDREI: IN PNL BRAILA NU VA FI LINISTE, PANA CAND UNII DINTRE DINOZAURI NU SE VOR RETRAGE!

Primarul comunei Gradistea, liberalul Petrica Andrei, sustine opinia fostului presedinte PNL Braila, Catalin Boboc, privind necesitatea “improspatarii” echipei de la conducerea organizatiei,  la alegerile interne ce vor avea loc in luna martie.

Daca intr-o declaratie data MD Press, Boboc vorbea despre faptul ca “trebuie mult, mult improspatata echipa din conducerea PNL Braila” si trebuie alesi lideri tineri, Petrica Andrei este mult mai transant in a-si exprima opinia, pe aceasta tema. Mai exact, intr-un comentariu  facut in urma declaratiilor fostului presedinte liberal, primarul de Gradistea spune ca trebuie ca “dinozaurii” sa se retraga: “LIDERI TINERI CU LIDERI BATRINI IN SPATE, SAU LIDERI TINERI PE PICIOARELE LOR? In organizatia PNL Braila nu va fi liniste pina cind unii dintre DINOZAURI nu se vor retrage !!”.

Amintim ca primarul de Gradistea a fost in ultimele luni unul dintre cei mai vocali liberali, atunci cand a fost vorba de a critica niste lucruri din interiorul organizatiei care ii nemultumeau pe multi dintre primarii PNL din judet si de asemenea, nu a ezitat sa ironizeze public chiar candidati liberali la alegerile parlamentare, atunci cand a considerat ca acestia au facut greseli.