Petrică Popa (PNL): Trădătorilor din PNL Brăila le urez drum bun în viață! Nu agreez trădarea, dar nici trădătorii, mai ales că pe mulți dintre ei i-am primit eu în partid. Și au trădat în stânga și în dreapta

„Trădătorilor din PNL Brăila le urez drum bun în viață!” este mesajul transmis astăzi de Petrică Popa, unul dintre membrii vechi ai PNL, la Conferința în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere a Organizației Municipale PNL Brăila.

Popa a declarat: „Aș dori să abordez trei lucruri: despre trădare, despre încredere și despre echipă.

Despre trădare: Brînzovenescu spunea «Iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători!». Eu nu agreez trădarea, dar nici trădătorii. Mai ales că pe mulți dintre ei i-am primit eu în partid. Și au trădat și în stânga, și în dreapta. Au participat și participă în continuare la cooperativa de fotbal brăileană… Ca să nu spun că e tot o cooperativă politică. Dar asta e; să sperăm că de acum încolo ne vor lipsi de prezența domniilor lor.

Despre încredere: în politică și în viață se câștigă cel mai greu și se pierde cel mai ușor încrederea. Anumiți politicieni – așa-ziși «politicieni», care ar fi trebuit să se ocupe de politică, dar s-au ocupat de alte probleme – au reușit să aibă încrederea liberalilor brăileni și au dovedit contrariul: că nu trebuia să le acordăm această încredere. Dvs știți despre ce este vorba… În frunte cu marele liberal – eu îi spusesem «Il Lider Maximo» – domnul Alexandru Dănăilă, o mare personalitate, dar nu politică.

Despre echipă: eu cred că începând de astăzi, prin votul dvs, vom avea o echipă care să se ocupe de problemele curente, de problemele de perspectivă ale PNL și de punerea în operă – atât cât se poate acum, fiind în opoziție – a problemelor județului Brăila și municipiului Brăila”.

Precizăm că în cadrul Conferinței ce a avut loc astăzi a fost ales în funcția de președinte al Organizației Municipale PNL Brăila Cătălin Canciu. Tot începând de astăzi, Alexandru Ionel și Sorin Ioniță sunt prim-vicepreședinți ai Organizației Municipale PNL Brăila.