Pirații Cuza Brăila, locul I după prima fază a Campionatului Național de Baschet, categoria Under 15 Masculin

Cuza Pirates Brăila se află pe locul I cu echipa under 15 masculin, după prima fază a Campionatul Național de Baschet.

„Al doilea turneu al categoriei Under 15 Masculin, desfășurat în perioada 14-15 octombrie la Focșani, în sala Liceului cu Program Sportiv, ne situează pe locul I în grupă. La acest turneu Pirații au pierdut la 2 puncte meciul disputat în compania echipei CSM Academia de Baschet Phoenix Galați și au câștigat celelalte două partide cu echipele CSM Constanta și CSM 2007 Focșani.

Clasament final prima fază:

1.ACS Cuza Pirates Brăila

2.CSM Academia de Baschet Phoenix Galați

3.CSM Constanța

4.CSM 2007 Focșani

Lotul folosit: Stroe Andrei,Caloianu Robert, Dorobanțu Cezar, Broască Andrei, Ionică Luca, Moroianu Rareș,Chirac Cristian, Grama Matei,Iuga Sebastian,Grigore Matei,Calvete – Manole Massimo și Popescu Ștefan.

Antrenor: Andrei Ciubotariu

Urmează antrenamente intense pentru următoarea fază din Campionatul Național, unde vom întâlni echipe deosebit de puternice, cum ar fi Timișoara, CSM Târgu Mureș și CS FLY OC Constanța, dar vom încerca să fim mult mai determinați pe teren, pentru a realiza performanțe cât mai bune pentru Brăila!

Mulțumim GALERIEI noastre formată din componenții echipei de Under 18 masculin și PĂRINȚILOR care au venit la Focșani și care ne-au susținut din tribune pe perioada întregului turneu“, declară președintele ACS Cuza Sport, Mircea Totolici.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns