Ploaie de jucării aseară, la „Cupa de Crăciun” organizată de Clubul de baschet Cuza Pirates Brăila. Sutele de jucării de pluș aruncate pe teren din sală vor fi donate copiilor aflați în plasament

Circa 300 de copii, prinți și bunici au participat aseară la Sala Polivalentă din Brăila la un eveniment organizat de Clubul de baschet Cuza Pirates cu ocazia Crăciunului.

În debutul „Cupei de Crăciun” copiii de la clubul amintit au jucat cu invitații lor, sportivii de la LPS Galați si Templiers Academy Galați, după care toți cei prezenți (60 de sportivi din Galați și 240 din cadrul Cuza Pirates Brăila) și-au primit darurile de Moș Crăciun.

În acest an, conducerea Cuza Pirates a inclus în program și un moment mai special: micii sportivi au fost rugați să aducă fiecare câte o jucărie de pluș, acestea urmând să fie adunate și donate copiilor aflați în plasament, clubul colaborând în acest sens cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila.

Modul în care au fost adunate aceste jucării a fost unul inedit, micii sportivi aruncând cu toții din sală, pe teren, simultan, jucăriile pe care le aduseseră:

Despre acțiunea de aseară ne-a vorbit Petrișor Micu, antrenor la Cuza Pirates:

La rândul său, directorul sportiv al clubului, Gheorghe Radu, ne-a declarat: