PNL BRĂILA A DEPUS ASTĂZI DOSARELE DE CANDIDATURI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE LA BIROUL ELECTORAL JUDEȚEAN

Organizația PNL Brăila a depus astăzi dosarele de candidaturi pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean.

Președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, anunță într-un comunicat de presă că are mare încredere în candidații liberali și îi asigură pe aceștia de tot sprijinul în perioada ce va urma: ”Sunt mândru de această echipă pe care am format-o. Sunt și oameni noi, tineri, muncitori, care își doresc să pună umărul nu doar la dezvoltarea Brăilei, ci a întregii țări. Ușor nu va fi, mai ales acum, în aceste vremuri pe care le traversăm, dar au plecat la drum cu proiecte ambițioase, unii cu experiență deja și sper că brăilenii să le  acorde o șansă, de a-i reprezenta în Parlamentul României”.

Candidații liberali de pe primele locuri pentru Camera Deputaților sunt Alexandru Popa (locul 1), în vârstă de 30 de ani, de profesie inginer agronom și Vasile Varga (locul 2), 65 de ani, jurist și deputat, în timp ce la Senat, în fruntea listei de candidați se află Alexandru Bucălău, în vârstă de 34 de ani, de profesie notar public, consilier județean și președinte al Organizației PNL Ianca și Alexandru – Vlăduț Bașno, 33 de ani, de profesie medic stomatolog.

”Sunt onorat de încrederea acordată de colegii mei. Îmi doresc să nu dezamăgesc. Sunt tânăr și vreau ca generația mea să fie cât mai bine reprezentată, să aibă un cuvânt de spus în politică. Îmi doresc să câștigăm încrederea brăilenilor, încrederea celor care au înțeles că este timpul să dezvoltăm, nu să eșuăm. Noi, cei aflați la început de drum, avem nevoie de încrederea cetățenilor, căci doar așa putem aduce schimbarea pe care societatea o cere de mulți ani. Binențeles, tinerețea și suflul nou trebuie îmbinate cu experiența și maturitatea politică a seniorilor, colegi de partid care au făcut, până acum, lucruri foarte bune în Parlament”, a transmis Alexandru Popa, candidat la Camera Deputaților.

La rândul lui, liberalul Alexandru Bucălău, candidatul de pe poziția 1 la Senatul României, se arată optimist în acest proiect și promite că nu va dezamăgi: ” Vă anunț cu bucurie și speranță că mi-am depus candidatura pentru Senatul României. Vreau să contribui la dezvoltarea țării și vreau să ținem aproape de oameni, să-i ascultăm mai mult și împreună să facem ca lucrurile să funcționeze mai bine. Pentru mine politica nu este joacă sau o pasiune trecătoare. Este o cale prin care pot să-mi aduc aportul la dezvoltarea comunității. Pentru mine cel mai mult contează oamenii, cei simpli, uneori uitați și neauziți.  Pentru ei fac politică! Pentru ca fiecare să creadă că poate reuși în viață, că în sfârșit are o cale de ales în România, una bună! Eu vă promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a nu dezamăgi”.

Ideea sa a fost împărtășită și de colegul său de partid, Alexandru-Vlăduț Bașno, candidatul aflat pe poziția a doua la Senat, acesta exprimându-și convingerea că numai prin voință și implicare se pot îmbunătăți lucrurile: ”Dacă tot fac politică, mă implic, nu stau pe margine! Candidez pentru o funcție de senator PNL, pentru că știu că pot îmbunătăți legislativul în beneficiul comunității. Vreau să construiesc pentru copilul meu, al tău, pentru copiii noștri. Vreau ca Brăila să nu mai fie o necunoscută pe harta țării, știu că pot schimba lucrurileș sunt tânăr, dar știu ce vreau. Lucrez în domeniul profesiilor liberale, nu am așteptat să mi se dea nimic, niciodată. Am învățat și am muncit mult ca să ajung aici și am reușit să câștig încrederea oamenilor și mi-aș dori să reușesc asta și în politică”.

După depunerea candidaturii, deputatul PNL Vasile Varga s-a arătat încrezător în noua echipă și totodată mândru că face parte din ea: ”Sper că vom avea un rezultat bun la alegerile parlamentare. Eu am încredere în această echipă, sunt oameni tineri cu care nădăjduiesc că voi face echipă bună, pentru că au o carieră în spate, sunt oameni muncitori cu idei bune și trebuie să le acordăm încredere! Eu cred că noua echipă are echilibru și potențial pentru a duce România într-o direcție bună”.