PNL Braila mizeaza un scor de 25%, la alegerile europarlamentare

1377598_651943088174602_1250677401_n

Cu doua zile inainte de alegerile europarlamentare, presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a ridicat miza, cand e vorba de rezultatul obtinut de  organizatia sa la scrutinul de duminica. Daca pana acum, el vorbea despre un procent de 20%, astazi, liderul liberal local a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca isi propune sa obtina 25% din optiunile electoratului: „Am fost singurul partid care a dus o campanie centrata pe teme europene, singurul partid care a propus un program cu solutii concrete, Manifestul Prosperitate Natiune Libertate. Noi n-am facut o campanie cu minciuni si manipulari grosolane, n-am incalcat legi si n-am amenintat pe nimeni, asa cum a facut PSD. Aceasta este diferenta fundamentala intre noi si ei. In urma numeroaselor intalniri pe care le-am avut cu cetatenii din judetul nostru, suntem convinsi ca pe 25 mai, o mare parte a electoratului va vota candidatii Partidului National Liberal.

Inainte de aceasta campanie electorala, Filiala PNL Braila si-a asumat un scor electoral de 25%, pe care nu avem nicio indoiala ca nu-l vom atinge. Din discutiile pe care le-am avut cu oamenii in teritoriu, am simtit ca avem capacitatea de a depasi procentul obtinut de organizatia noastra la alegerile din 2009.

Schimbarea, insa, nu poate avea loc fara participarea romanilor la vot. De aceea, facem un apel catre toti locuitorii cu drept de vot din judetul nostru sa vina duminica la urne, sa-si exercite dreptul de a-si alege reprezentantii in Parlamentul European si sa voteze PNL, cel mai mare partid de dreapta din Romania. Absenteismul si votul irosit pe partide mici inseamna, de fapt, un vot pentru PSD”.