PNL BRAILA RAMANE IAR FARA PRESEDINTE: PETRACHE SI-A DAT DEMISIA DIN TOATE FUNCTIILE DIN PARTID, DUPA CE A FOST PUS SUB INVINUIRE PENTRU LUARE DE MITA SI SANTAJ

PNL Braila ramane fara presedintele interimar, in conditiile in care astazi, cel care ocupa aceasta functie, Marian Petrache – care era si presedinte PNL Ilfov si presedinte al Consiliului Judetean Ilfov -, a anuntat ca-si da demisia din toate functiile detinute in partid. Petrache a luat aceasta decizie dupa ce a fost pus sub invinuire de DNA pentru luare de mita si santaj, in urma unui denunt depus de o persoana condamnata.

Persoana care l-a denuntat pe Petrache ar fi fostul primar din Jilava, Adrian Mladin, condamnat pentru fapte de coruptie, care a declarat ca ar fi fost santajat de Petreche si ca i-a platit  liderului liberal o excursie la Monte Carlo, care a costat 2800 de euro.

La iesirea de la DNA, Petrache a anuntat ca isi va da demisia din toate functiile detinte in PNL, printre care si cea de presedinte al PNL Ilfov, ceea ce inseamna, cel mai probabil, ca va renunta si la presedintia PNL Braila, de care oricum nu-l leaga mare lucru.

„Demisionez din functiile pe care le am in partid. Sunt ales la Consiliu Judetean, nu am de ce sa demisionez”, a declarat liderul PNL. Functiile in partid  pe care le-a detinut pana astazi Marian Petrache au fost cea de secretar general al PNL, cea de presedinte PNL Ilfov si aceea de presedinte interimar la PNL Braila.

Cel mai probabil, pana cand PNL Braila va avea un presedinte ales, conducerea centrala liberala va desemna un alt presedinte interimar. Si poate de data asta va gasi unul care sa fie brailean, astfel incat sa se poata ocupa cu adevarat de activitatea politica si de organizarea alegerilor interne.