Poezie acida la CJ: “Sa vad in frunte un netot/ ce se screme sa vorbeasca”

P1090067

Consilierul social-democrat Nicu Cireasa, cunoscut in randul colegilor pentru poeziile sale, a fost  ”vizitat” de muza si s-a simtit inspirat sa scrie cateva versuri, in timpul intalnirii organizate duminica la Consiliul Judetean Braila, pe tema masurilor ce trebuie luate pentru deszapezire. In timp ce alti consilieri judeteni isi dadeau cu parerea despre ce trebuie facut pentru curatirea de zapada a drumurilor judetene, in reuniunea prezidata de vicepresedintele CJ Ovidiu Nechita, Cireasa era preocupat de alte probleme – sau cel putin asa ni  se pare noua,  din continutul creatiei sale compuse in timpul discutiilor, din care reiese ca poetul era deranjat de faptul ca vedea in frunte “un netot ce se screme sa vorbeasca”.

Chiar daca Nicu Cireasa nu ne-a permis sa-i vedem productia literara, am reusit totusi sa punem mana pe ea si v-o prezentam, pentru posteritate: “A privi gandesti ca pot/ Sa vad in frunte un netot/ Ce se screme sa vorbeasca/ Si pre multi vrea sa popeasca”.

Precizam ca nu este prima data cand consilierul judetean Nicu Cireasa compune versuri in timpul sedintelor CJ. Cat despre persoana pe care o  vedea “in frunte” Cireasa, preferam sa ne abtinem de la speculatii…